Tiedustelut:
keikat(at)kyn.fi
puh. +358 40 752 3319

ESIINTYMISET

Säväytä asiakastilaisuuksissa, herkistä läksiäiset, sähköistä pikkujoulut!

Tulossa juhlat tai tapahtuma? Tilaisuus kuin tilaisuus, laulava tervehdys täydentää tunnelman Mikset tekisi myös jotain odottamatonta ja piristäisi arjessa ilman syytä, energisoi vaikka rutiinipalaveri! KYN:n raikas ja ilmaisuvoimainen esiintyminen jää mieleen – niin myös sinun tilaisuutesi.

KYN taipuu svengaavaan jazziin, koskettaa serenadeilla ja villitsee niin tämän päivän kuin menneiden vuosikymmentenkin hiteillä. Sopiva ohjelmisto kootaan toiveidesi mukaan. Esityksen kesto on helposti sovitettavissa erilaisiin tilaisuuksiin Ilahdutamme millä tahansa kokoonpanolla kvartetista koko kuoroon.

ESIINTYMISSARJAT LIIKETILOISSA

Erottaudu massasta ja ilahduta asiakkaita elävällä musiikilla!

Meillä on pitkäaikainen kokemus esiintymisestä muun muassa tavarataloissa ja myymälöissä. Tuomme laulun ja lämpimän tunnelman liikkeisiinne esimerkiksi kampanjoiden tai erityisten sesonkien aikana useamman esiintymisen sarjoina. Tilaa kokoonpanomme laulamaan päivän aikana settejä vaikka tasatunnein. Voimme toistaa saman eri päivinä, eri osastoilla ja toimipisteissä kiertäen.

FLASH MOBIT

Haluatko yllättää yllättävällä tavalla – Valitse flash mob!

Flash mobissa soluttaudumme tapahtumaan tai tilaan, jossa on koolla joukko ihmisiä. Meneillään olevan toiminnan keskelle ilmestyy yhtäkkiä performanssi: aloitamme laulun, joka vähitellen laajetessaan herättää yleisön huomion! Flash mobilla voit ilahduttaa, vaikuttaa ja viedä viestiäsi valitulle kohderyhmälle esimerkiksi lounaalla ja illallisella koulutustilaisuuksissa ja seminaareissa, liiketiloissa ja auloissa, julkisilla paikoilla – melkein missä vain!

Käytä luovuuttasi ja esitä vaikka alustavakin idea me toteutamme sen. Flash mob toimii suurissa joukoissa, mutta myös pienemmissä ryhmissä. Valitsemme sopivan laulajakokoonpanon henkilömäärän ja tilan mukaan.

KOKO KUORON KONSERTIT

Anna äänellä ääretön lahja – tarjoa sidosryhmillesi oma konsertti!

Neljäkymmentä yhdessä soivaa naisääntä on elämys! Tilauskonsertti on tyylikäs tapa kruunata kesäjuhlat tai suuret asiakastilaisuudet ja muistaa sidosryhmiä esimerkiksi jouluna. Konsertti toimii myös itsenäisenä tapahtumana, johon voit yhdistää vaikka cocktail- tai glögitilaisuuden.

KYN:n konsertit ovat enemmän kuin laulua. Oli ohjelmisto sitten jazzia, etnistä jazzia tai joululauluja, konsertit ovat taidolla rakennettuja, visuaalisestikin vaikuttavia kokonaisuuksia, joissa kuulija saa kulkea tunnetiloista ja tunnelmista toiseen KYN:n ilmaisurikas esiintyminen koskettaa ja kertoo tarinaa.

Tarjoamme joka joulu erilaisen tunnelmallisen ohjelmistokokonaisuuden. Kysy myös tilauskonserteista ja ohjelmistovaihtoehdoista joulukauden ulkopuolella! Järjestämme konsertin myös avaimet käteen -periaatteella tilavarauksia ja käsiohjelmia myöten.