Laulamaan KYN:in?

Miksi?
KYN on paljon enemmän kuin pelkkä kuoro. Se tarjoaa jäsenilleen elämyksiä, kokemuksia, uusia ystäviä ja ennen kaikkea musiikin tekemisen riemua! Konsertit ja matkat piristävät joskus tiukkaakin treenausta ja vahvistavat hyvää yhteishenkeä. KYN harjoittelee keskiviikkoisin klo 18–21 Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun juhlasalissa. Lisäksi KYN järjestää muutamia kertoja lukukaudessa viikonloppuleirejä eri teemojen, kuten ilmaisutaidon, ympärille. Kynnittäret nauttivat hyvästä yhteishengestään myös treenien ulkopuolella.

Me laulamme, koska meitä laulattaa. Jos sinusta tuntuu samalta, olet sydämellisesti tervetullut mukaan! KYN etsii säännöllisesti riveihinsä uusia laulajia. Järjestämme koelaulutilaisuuden kerran vuodessa keväällä. Siitä tiedotetaan Ajankohtaista-sivulla.

Kuka voi hakea?
Kuoron jäsenet ovat joko opiskelijoita tai työuransa alkuvaiheessa olevia nuoria naisia, joita yhdistää rakkaus musiikkiin ja halu tehdä sitä kunnianhimoisesti. Kuoro on hyvin poikkitieteellinen,  eli kuorossa laulaa paljon myös muitakin kuin kauppatieteilijöitä.

Hakijoissa arvostamme erityisesti:
– kykyä solfata eli laulaa suoraan nuoteista
– aikaisempaa kokemusta kuorossa laulamisesta
– halua ja kykyä sitoutua haastavaan ja antoisaan harrastukseen

Milloin on seuraavat koelaulut?
Ilmoittautuminen syksyn koelauluihin on päättynyt. Kevään 2018 koelaulut järjestetään 8.5. klo 17.30-21 Aalto-yliopiston kauppakorkeakoululla.

Lisätietoja:

koelaulut(at)kyn.fi