KYN – NAISKUORO, JOKA MUUTTAA KÄSITYKSIÄ KUOROMUSIIKISTA

Suomen naiskuorokärkeen kuuluva KYN on kunnianhimoinen ja taitava kuoromusiikin uudistaja. Se on rikkonut musiikillisia raja-aitoja tuomalla kuoro-ohjelmistoon muun muassa viihdemusiikkia ja jazzia. Näin KYN:lle on muodostunut ansiokkaasti muista kuoroista erottuva luonne. KYN on viime vuosina luonut tilausteoksin jopa uuden tyylilajin, etnisen jazzin. Kiinnostavan ohjelmiston kehittämisen lisäksi KYN vaalii monipuolisuutta. Kuoro laulaa niin jazzia, kansanlauluja, popmusiikkia kuin klassista ja tekee sen aina taidolla, tyylin mukaisesti. Kuoroa johtaa musiikkineuvos Kaija Viitasalo.

KYN:llä on tavoite: tehdä kuoromusiikista kiinnostavaa ja helposti lähestyttävää myös suurelle yleisölle. Siksi KYN koskettaa ja kertoo tarinaa. Kuoro on saanut kiitosta ilmaisurikkaasta tulkinnasta ja esiintymisestä sekä lauluyhtyemäisen elävästä soinnista. KYN on tehnyt myös pioneerityötä kuoron ja jazzyhtyeen yhdistämisessä ja se esiintyy usein kotimaisten huippumuusikoiden, kuten Soile Isokosken, Johanna Förstin ja Jukka Perkon kanssa

Omaleimaisuutensa ansiosta KYN on kysytty esiintyjä sekä Suomessa että maailmalla. Se on konsertoinut viime vuosina muun muassa Ranskassa ja Taiwanissa. Kuoro on menestynyt myös lukuisissa kansainvälisissä kilpailuissa ja katselmuksissa. Esimerkiksi vuonna 2011 KYN saavutti arvostetussa Tampereen Sävel kuorokatselmuksessa korkeimman tason, kolme kultaleimaa. Vuonna 2017 KYN puolestaan voitti Saksassa järjestettyjen Grand Prix of Nations -kilpailujen Mixed, Female and Male Choirs -sarjan, tuli toiseksi Folklore-sarjassa ja sai siinä erikoispalkinnon erinomaisesta lavaesiintymisestä. Helmikuussa 2017 KYN rankattiin maailman 6. parhaaksi naiskuoroksi.

Kannatusjäseneksi?

Onko KYN lähellä sydäntäsi? Tule mukaan KYN-perheeseen ja tue toimintaamme ryhtymällä kannatusjäseneksi, eli KYNnattajaksi. Kannatusjäseneksi voivat liittyä sekä luonnolliset että juridiset henkilöt.

Kannatusjäsenemme nauttivat mm. seuraavista eduista:

– Joulukonserttilipun hankinnan yhteydessä toinen lippu kaupan päälle
– Alennusta kvartettikeikan tilaamisesta
– Alennuksia levyistä ja konserteista
– Uutiskirje noin 2 kertaa vuodessa
– Oikeus osallistua KYN ry:n kokouksiin

Kannatusjäseneksi pääset täyttämällä alla olevan lomakkeen ja maksamalla vuotuisen jäsenmaksun. Jäsenmaksu vuonna 2017 on luonnolliselle henkilölle 60€ ja juridiselle henkilölle 200€. Hallitus hyväksyy uudet jäsenet, kun jäsenmaksu näkyy tilillä, ja jäsenyys on voimassa toistaiseksi. Jäsenyyden voi lopettaa kirjallisella ilmoituksella kuoron hallitukselle.

Näin liityt kannatusjäseneksi:

1. Maksa jäsenmaksu (60€ / 200€) KYN:n tilille FI74 4055 0012 1388 69, viitenumero: 8196
2. Täytä alla oleva lomake
3. Tervetuloa kannatusjäseneksi! Saat hallitukselta tervehdyksen, kun hallitus on vahvistanut kannatusjäsenyytesi.

  1. (pakollinen)
  2. (pakollinen)
  3. (sähköpostiosoite vaaditaan)
 

cforms contact form by delicious:days

KYN:n matkaa kohti Riikaa olivat tukemassa:

Blingalong bridal
Taidetuotanto Havimo
– Mari Kivinen
– varaope.fi
– Sirkku Saarenpää
– Heidi Lehmuskumpu
– Turo Pekari
– Johanna Virtanen
– Pasi Virtanen
– Risto Rautaniemi
– Riitta Lahti
– Olivia Puntanen
– Heli Mattila
– Pasi Kantelinen

Mesenaattikampanja on päättynyt. KIITOS kaikille tukijoille!