KYN – NAISKUORO, JOKA MUUTTAA KÄSITYKSIÄ KUOROMUSIIKISTA

Suomen naiskuorokärkeen kuuluva KYN on kunnianhimoinen ja taitava kuoromusiikin uudistaja. Se on rikkonut musiikillisia raja-aitoja tuomalla kuoro-ohjelmistoon muun muassa viihdemusiikkia ja jazzia. Näin KYN:lle on muodostunut ansiokkaasti muista kuoroista erottuva luonne. KYN on viime vuosina luonut tilausteoksin jopa uuden tyylilajin, etnisen jazzin. Kiinnostavan ohjelmiston kehittämisen lisäksi KYN vaalii monipuolisuutta. Kuoro laulaa niin jazzia, kansanlauluja, popmusiikkia kuin klassista ja tekee sen aina taidolla, tyylin mukaisesti. Kuoroa johtaa musiikkineuvos Kaija Viitasalo.

KYN:llä on tavoite: tehdä kuoromusiikista kiinnostavaa ja helposti lähestyttävää myös suurelle yleisölle. Siksi KYN koskettaa ja kertoo tarinaa. Kuoro on saanut kiitosta ilmaisurikkaasta tulkinnasta ja esiintymisestä sekä lauluyhtyemäisen elävästä soinnista. KYN on tehnyt myös pioneerityötä kuoron ja jazzyhtyeen yhdistämisessä ja se esiintyy usein kotimaisten huippumuusikoiden, kuten Soile Isokosken, Johanna Förstin ja Jukka Perkon kanssa

Omaleimaisuutensa ansiosta KYN on kysytty esiintyjä sekä Suomessa että maailmalla. Se on konsertoinut viime vuosina muun muassa Ranskassa ja Taiwanissa. Kuoro on menestynyt myös lukuisissa kansainvälisissä kilpailuissa ja katselmuksissa. Esimerkiksi vuonna 2011 KYN saavutti arvostetussa Tampereen Sävel kuorokatselmuksessa korkeimman tason, kolme kultaleimaa. Vuonna 2017 KYN puolestaan voitti Saksassa järjestettyjen Grand Prix of Nations -kilpailujen Mixed, Female and Male Choirs -sarjan, tuli toiseksi Folklore-sarjassa ja sai siinä erikoispalkinnon erinomaisesta lavaesiintymisestä. Helmikuussa 2017 KYN rankattiin maailman 6. parhaaksi naiskuoroksi.

KYN:n kannatusjäseneksi!

Tue KYN:n taiteellista toimintaa ryhtymällä kannatusjäseneksi*!

Kannatusjäsenenä vuonna 2018**:
– Saat kaksi (2) lippua KYN:n joulukonserttiin!
– Saat liittymislahjana valitsemasi KYN:n levyn!
– Vastaanotat ennakkotietoa KYN:n tulevista konserteista ja tapahtumista sekä eduista säännöllisesti sähköpostitiedotteiden muodossa
– Olet KYN:n kulttuuritekojen mahdollistaja!

Kannatusjäseneksi pääset toimittamalla jäsenhakemuksen ja maksamalla vuotuisen jäsenmaksun (vuonna 2018 jäsenmaksun suuruus on 90 €). Saat maksutiedot ja lisätietoja sähköpostitse lähetettyäsi kannatusjäsenhakemuksen.

*) Kannatusjäseneksi voivat liittyä sekä luonnolliset että juridiset henkilöt.
**) KYN ry:n hallitus päättää eduista vuosittain.

Ohje kannatusjäsenhakemuksen lähettämiseen:
Hae jäsenyyttä lähettämällä seuraavat tiedot osoitteeseen varapuheenjohtaja(at)kyn.fi

1. Nimi
2. Kotiosoite
3. Sähköpostiosoite
4. Saako sähköpostiosoitteesi liittää kannatusjäsenpostin jakelulistalle

Osoitetietoja käytetään ainoastaan KYN:n konserteista ja tapahtumista tiedottamiseen ja mahdollisten etujen toimittamiseen. Jäsenellä on velvollisuus ilmoittaa muuttuneista osoitetiedoistaan. Tietoja ylläpidetään KYN ry:n kannatusjäsenrekisterissä eikä jäsentietoja luovuteta eteenpäin.