UMOn ja KYN:n Kaipaan-konsertit täyttivät Mikael Agricolan ja Tapiolan kirkot

3.11.2018

UMO ja KYN jatkoivat vuonna 2017 pitkäperjantaina Silent Music -konsertissa alkanutta yhteistyötään kahdella Kaipaan-konsertilla pyhäinpäiväviikolla. Uusittu ohjelmistokokonaisuus vei to 1.11. Mikael Agricolan kirkon ja pe 2.11. Tapiolan kirkon täyttäneet yleisöt muistojen, muistelemisen ja kaipauksen äärelle. Konserteissa kuultiin pyhäinpäivän tunnelmaan sopivaa musiikkia mm. Anna-Mari Kähärältä ja Kaj Chydeniukselta ja näitä konsertteja varten Mikko Hassiselta tilatut sovitukset esimerkiksi kappaleista Aamulla varhain ja Sinua, sinua rakastan.

Kuoroa sekä kuoron ja orkesterin yhteisnumerot johti Kaija Viitasalo, orkesteria johti Kirmo Lintinen.

Lämmin kiitos vahvasta läsnäolosta yleisöillemme ! Tunnelmallisissa konserteissa oli kiitollista laulaa.
Kiitos myös upea UMO Jazz Orchestra! Miten nautinnollista olikaan taas tehdä musiikkia yhdessä. Kauan eläköön UMOn lisäksi tämä yhteistyö!
KYN toivottaa kaikille ystävilleen rauhaisaa pyhäinpäivän viikonloppua.