Lauantaina loitsutaan - varmista paikkasi konserttiin nyt!

16.10.2017

Kauan odotettu Loitsujen esityspäivä 21.10.17 lähestyy!

Harjoitukset niin kuoron kesken kuin upeiden kanssamuusikoiden ja -tekijöiden kanssa tuottavat tulosta, ja kokonaisuus alkaa olla hiomista vaille valmis. Ensimmäiset treenit Kattilahallissa nostivat keikkakuumettamme entisestään. Elämys tulee olemaan ainutlaatuinen kuorolle ja niin varmasti teillekin!

Lue Konsertit-välilehdeltä, mistä Loitsuissa on kyse. Iloksemme yleisö on innostunut Loitsuista kanssamme, ja liput kumpaankin näytökseen ovat liikkuneet vauhdilla. Varsinkin klo 15 esityksen liput ovat käymässä vähiin. Toimithan siis nopeasti, jotta pääset nauttimaan spektaakkelistamme!

LIPUT Tiketistä klo 15 esitykseen ja klo 19 esitykseen

Nähdään Kattilahallissa! Lämpimästi tervetuloa!