KYN:n ja UMOn yhteinen konsertti keräsi huikeat arvostelut

26.4.2017

Pitkäperjantaina pidetty Silent Music: KYN & UMO -konsertti sai ylistävät arviot Jazzkeittiö -blogissa ja Hufvudstadbladetissa.

“Olen pitkään ollut sitä mieltä, että kuorolaulu ja jazz ovat kuin tuli ja vesi: Niitä ei kannata yhdistää. Muutin mieleni, kun kuulin pitkäperjantaina naiskuoro Kynin ja jazzorkesteri Umon yhteiskonsertin. Tilaisuus osoitti, että kyllä – jazzia ja kuorolaulua voi yhdistää, vieläpä loistavin tuloksin.” Jazzkeittiö, HS 18.4.2017

Lue arvio kokonaan >>

“Det överraskar mig inte att KYN nyligen vunnit flera priser i Grand Prix of Nations-körtävlingen. KYN:s dirigent Kaija Viitasalo har finslipat sitt instrument till en grupp chosefria, exakta, närvarande och starka kvinnor med en välbalanserad samklang.” HBL 15.4.2017

Lue arvio kokonaan >>