Kevään 2017 koelaulut 16.5.!

24.4.2017

KYN etsii uusia innokkaita laulajia joukkoonsa!

KYN koostuu eri ikäisistä ja eri koulutustaustan omaavista nuorista naisista, ja sinunkin äänesi voi tänä vuonna soida joukossamme. KYN on Suomen kuorokärkeen kuuluva naiskuoro, joka on rikkonut musiikillisia raja-aitoja ja tuonut kuorokentälle mm. uutta suomalaista jazzia. Ohjelmisto on monipuolista ja kuoro on tunnettu sen lauluyhtyemäisen elävästä soinnista.

Koelaulut järjestetään ti 16.5. klo 18-21 Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoululla Helsingissä. Ilmoittautuminen koelauluihin tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen koelaulut(a)kyn.fi. Ilmoittaudu viimeistään pe 12.5. Laita otsikoksi viestille ”Koelaulut”, ja kerro vapaamuotoisesti musiikki- ja laulutaustastasi. Liitä viestiin myös yhteystietosi. Paluupostina saat lisätietoja koelaulutilaisuudesta!

Koelauluissa testataan perusmusikaalisuuttasi, kuten sävelkorvaa, rytmitajuasekä nuotinluku- ja stemmalaulutaitoa.

Lisätietoa meistä löydät täältä nettisivuiltamme ja FB-sivultamme http://facebook.com/kynchoir